NoXqs Labs

samenvatting

NoXqs Labs is het softwarebedrijf van NoXqs, opgezet als project. Het bedrijf is opgericht in nauwe samenwerking met het UWV en het Leo Kannerhuis. Binnen NoXqs Labs volgen tien medewerkers met ASS een leer- en werktraject in loondienstverband. In drie jaar tijd ontwikkelen medewerkers zich tot software engineer en behalen certificaten in verschillende programmeeertalen Na deze drie jaar kan men voor Labs blijven werken of elders aan de slag gaan.

typeproject
jaar2011
verantwoordelijke Henk Diijk
organisatieNoxqs B.V.
plaatsElst
trefwoordenarbeidsmarkttoeleiding ; autisme ; leerwerktraject
themaarbeidstoeleiding
adresNoXqs Zorginnovatie

Henk Diijk

Nieuwe Aamsestraat 32

6662 ND Elst (Gld)

tel.: 0481-0481-450640
Email: info@noxqs.nl

urlhttp://www.noxqs.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=13&Itemid=14
datum invoer20-06-2011